In verband met het 30 jarig jubileum van popkoor de Eternal Singers hebben de leden op 7 oktober een mooi concert gegeven in Grand café De Snor.Voor die tijd hebben ze flink geoefend in de Mariabasisschool.StadsTV Bergh was er bij en laat een impressie zien vanaf zondag 28 oktober!Geniet er van!

Op donderdagavond 18 oktober werd door de gemeente in Het Barghse Huus een “meespraakavond” georganiseerd n.a.v. de toekomstige aanleg van de Ontbrekende Schakel rondom ’s-Heerenberg. De opzet was, naast het geven van enige informatie, te peilen wat er zoal bij de burgers leeft met betrekking tot de veranderingen die gaan plaats vinden door de aanleg van de nieuwe rondweg. StadsTV Bergh was er ook bij om wethouder Oscar van Leeuwen en projectleider Dion Steenbergen te laten reageren op onze vragen, evenals enkele betrokken burgers.

Op zaterdag 29 september werd door de Barghse Jonges het benefietconcert tegen kanker 'Vier 't leve' gehouden in de Fascinidome. Met 3000 feestende bezoekers, medewerking van de Black Fööss, Bad Habit, Kim Howbridge, Ernst Daniël Schmidt, het Oost Gelders Symfonie Orkest, blazers en veel vrijwilligers en sponsoren werd het een fantastische avond. StadsTV Bergh was er natuurlijk bij. Kijk en geniet nog een keer na.

 

Johannes Lens medeoprichter van “Gouden Handen” in ‘s-Heerenberg vond het tijd om zijn persoonlijke beleving over de ups en downs weer te geven in een verhalenboek. Degenen die een fotoboek verwachten moeten het niet kopen, degenen die op zoek zijn naar bijzondere anekdotes kunnen het aanschaffen bij Graveeratelier Klaasing. StadsTVBergh sprak met Johan Lens op de plek waar het allemaal begon.

Thuis in 's-Heerenberg